Hallo en welkom..

Door: Karen

Blijf op de hoogte en volg Karen

28 Juli 2004 | Eritrea, Asmara

Op mijn eigen website!

• 30 Juli 2004 - 20:43

Vati, Mutti Und Sussie:

hallo darling! We hopen dat je lekker geslapen hebt en dat alles leuk is. Geniet er van en we wachten op berichtjes op deze leuke site!
    Liefs van ons

• 03 Augustus 2004 - 14:56

Karen:

Na een paar moeilijke dagen is het nu allemaal op zijn plek aan het vallen. Lekker aan het werk, leuke opdracht en een mooie stad. Weinig toegang tot het internet, dus het wordt lastig om foto's te sturen. Groetjes!

• 04 Augustus 2004 - 16:12

Stien:

groet van corrie engelen heb even de site laten zien

• 04 Augustus 2004 - 17:12

Stien:

stientje is een beetje dom!
    ik moest even aanklikken zo krijg je bericht...maar nu heb ik het door.de mail zul je al wel hebben gelezen maar toch veel liefs.en je hoort wel weer van het griesje.o ja vanmiddag heb ik een paar slippers gekocht met deze hitte willen mijn tenen ook graag lucht.

• 05 Augustus 2004 - 20:13

Pappa En Mamma:

kennelijk is het vandaag niet gelukt om bij je website te komen. wellicht een andere keer.
    we blijven sturen. dikke kus

• 22 Augustus 2004 - 12:40

Monique:

He Karen,

Ben net terug uit Peru en heb het echt super gehad! Hoop dat jij je al een beetje gesetteld heb in Eritrea! Morgen weer werken (zucht...), dus dan zal ik al je verhalen wel lezen! Tot gauw!
    Monique

• 27 Augustus 2004 - 21:41

Stien:

hoi,er staan zo weinig berichten op deze site dus even een groet van mij.alles kits en hoop bij jou hetzelfde.blijf aan jou denken.veel liefs van stientje